A fost surprins in timp ce juca la pariuri

Scandalul pariurilor sportive nu se opreste. S-a intamplat din nou in Targoviste. Unul din antrenorii de origine sarbeasca al echipei de volei Targoviste a fost surprins intr-o casa de pariuri

Acest lucru s-a intamplat la mai putin de o zi dupa ce echipa lui a pierdut cu Alba, scor 3 la 1. Meciul s-a disputat la Blaj.

Este vorba de secundul Bulatovici Zeljko care a fost vazut intr-o agentie de pariuri aflata chiar langa sediul clubului.

Antrenorul secund era imbracat lejer, intr-un trening cu insemnele clubului. Cei care au fost prezenti au spus ca acesta a plasat cateva bilete la pariuri. Acest lucru nu se poate demonstra si confirma. Insa a lasat sa se vada ca este cunoscut acelui loc, prin comunicarea avuta cu casierul.

La partida dintre Alba si CSM Targoviste s-a putut paria chiar si la casele de pariuri online. Interesant este ca oaspetii au castigat primul set. In acest fel cotele la pariuri au crescut pentru o victorie a gazdelor. Apoi a urmat revenirea gazdelor care s-au impus cu 3 la 1. Rezultat ce s-a intamplat de altfel si in tur.

Lasă un comentariu