Chindia i-a imbogatit pe pariori

In 7 Octombrie 2015 s-a disputat un meci foarte dubios in Liga a 2-a din Romania. Este vorba de partida dintre Chindia Targoviste si FC Caransebes.

De ce spun ca aceasta partida a fost dubioasa? De fapt nu o spun eu, ci o spun chiar pasionatii de fotbal din Caransebes. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Chindia Targoviste, scor 3 – 0.  Marcatori au fost Dragos Patru, Cristian Cherchez si Liviu Mihai.

Foarte multi pasionati de pariuri din Caransebes au mizat pe victoria celor de la Chindia. Nu au fost doar pariuri pe 1 solist, ci chiar si combinatii 1 pauza 1 final, 1 final si 3+ si asa mai departe.

S-au mizat sume uriase pe aceste pronosticuri, lucruri ce au dus chiar si la scaderi masive de cote. Insa pariorii care aveau cont online s-au putut bucura de cote asemanatoare cu cele oferite la inceputul meciului. De exemplu, la pronosticul 1 pauza 1 final cota a fost intre 3-15 si 3.40.

Au circulat dupa meci bilete cu mize chiar si de 2000 Ron, pariate online, pe o cota de 3.40. Asta inseamna un profit net de aproape 1000 Euro.

Dupa spusele unor localnici din Caransebes, aproape tot orasul a mizat pe victoria celor din Targoviste. Chiar si angajatele caselor de pariuri au pariat pe acest meci, respectiv aceste pronosticuri.

Lucrurile se pare ca nu s-au oprit aici. Se pare ca s-au pariat sume mari chiar si pe o eliminare (cartonas rosu). Lucru de altfel intamplat in ultimele 15 minute din timpul regulamentar de joc.

Fara sa acuzam pe nimeni ca a fost ceva necurat la acest meci, cert este ca lumea a pariat foarte multi bani pe victoria gazdelor.

Biletul 2
Biletul 1

Lasă un comentariu